O namaCroatian transfer Service je mlada i ambiciozna tvrtka registrirana u Šibenskoj kninskoj županiji s ciljem da postane jedna od vodećih i najprofesionalnih  tvrtki za prijevoz putnika  u  Hrvatskoj. Vršimo uslugu  od prihvata putnika na /sa zračnih luka,trajektnih pristaništa,hotela,apartmana i apartmanskih naselja diljem Hrvatske i Europe do organizacije VIP-transfera po potrebi sa licenciranim osobnim tjelohraniteljem i potpunom anonimnošću. Iznajmljujemo luksuzne automobile  sa vlastitim vozačem na profesionalnoj razini.

Profesionalnost u CTS-u znači točno na vrijeme i mjesto u najkraćem mogućem roku. Djelatnici taxi transfer tvrtke CTS su licencirani vozači koji odlično poznaju kulturu i očekivanja međunarodnih kompanija.

Naši vozači i vozila  ne predstavljaju samo našu tvrtku oni ujedno i predstavljaju  vaš stil,profesionalnost i poslovanje. Pružamo sve usluge počevši od  gradskog taxija do transfera ,dnevnih izleta od /do Nacionalnih parkova Hrvatske ili vožnja preko Hrvatske i Europe kompletnu uslugu hotela, zračnih luka i yacht marina. Posebno smo ponosni na naš odjel koji je specijaliziran za prijevoz putnika više ili VIP klase.

Za njih imamo posebne pogodnosti bilo da se radi o izboru vozila,njihove rute putovanja, tjelesne zaštite sa licenciranim  tjelohraniteljima ili  potpune privatnosti njih samih.